داستان شجاعت و قهرمانی برخی از افراد که در حمله روز جمعه به دو مسجد در شهر کرایستچرچ نیوزیلند، باعث جلوگیری از کشتار بیشتر و دستگیری مهاجم شدند، خبرساز شده است. در این حملات مهاجمی بر نمازگزاران شلیک کرد و در نتیجه پنجاه نفر کشته شدند.
به گزارش شریعت نیوز ، عبدالعزیز، ۴۸ ساله، متولد افغانستان میگوید زمانی که داد و فریاد و صدای شلیک را شنید، در مسجد لینوود، هدف دوم مهاجم بوده است.
او وقتی فهمید به مسجد حمله شده، یک دستگاه پرداخت را که در آنجا بوده برداشته و به سمت مهاجم دویده است. زمانی که مهاجم به سمت خودروی خود برای برداشتن اسلحه دیگری میرود، عبدالعزیز ماشین پرداخت را به سمت او پرتاب میکند. مهاجم سلاحش را از خودرو برمیدارد و به سمت عبدالعزیز شلیک میکند ولی او در میان ماشینها خودش را پنهان میکند.
عبدالعزیز با چهار فرزندش به این مسجد آمده بود. او به سمت خودرو مهاجم میرود و تفنگ او را که آنجا بود برمیدارد. این همان اسلحهای بوده است که گلولههایش تمام شده بود و مهاجم آن را داخل خودرویش گذاشته بود. با این وجود عبدالعزیز به سمت مهاجم حرکت میکند و با او رو در رو میشود.
عبدالعزیز به خبرگزاری رویترز گفت: وقتی مرا با تفنگ دید، اسلحه خودش را دور انداخت و به سمت خودرو حرکت کرد و من دنبالش کردم…او داخل ماشینش نشست و من اسلحه را به پنجره خودرویش پرتاب کردم. او فقط دشنامم داد و حرکت کرد.”
لطیف حلبی، امام مسجد لینوود به خبرگزاری اسوشیتد پرس گفته است اگر عبدالعزیز دست به کار نمیشد، شمار کشتهها به مراتب بیشتر بود.
وقتی مهاجم فرار کرد دو پلیس او را تعقیب کردند و راه را بر خودروی او بستند و دستگیرش کردند.
انتهای پیام /م
منبع / بی بی سی
درباره این سایت