مرد افغانی که مانع کشتار بیشتر مسلمانان در نیوزلند شد

  

داستان‌ شجاعت و قهرمانی برخی از افراد که در حمله روز جمعه به دو مسجد در شهر کرایست‌چرچ نیوزیلند، باعث جلوگیری از کشتار بیشتر و دستگیری مهاجم شدند، خبرساز شده است. در این حملات مهاجمی بر نمازگزاران شلیک کرد و در نتیجه پنجاه نفر کشته شدند.
به گزارش شریعت نیوز ، عبدالعزیز، ۴۸ ساله، متولد افغانستان می‌گوید زمانی که داد و فریاد و صدای شلیک را شنید، در مسجد لینوود، هدف دوم مهاجم بوده است.
او وقتی فهمید به مسجد حمله شده، یک دستگاه پرداخت را که در آنجا بوده برداشته و به سمت مهاجم دویده است. زمانی که مهاجم به سمت خودروی خود برای برداشتن اسلحه دیگری می‌رود، عبدالعزیز ماشین پرداخت را به سمت او پرتاب می‌کند. مهاجم سلاحش را از خودرو برمی‌دارد و به سمت عبدالعزیز شلیک می‌کند ولی او در میان ماشین‌ها خودش را پنهان می‌کند.
عبدالعزیز با چهار فرزندش به این مسجد آمده بود. او به سمت خودرو مهاجم می‌رود و تفنگ او را که آنجا بود برمی‌دارد. این همان اسلحه‌ای بوده است که گلوله‌هایش تمام شده بود و مهاجم آن را داخل خودرویش گذاشته بود. با این وجود عبدالعزیز به سمت مهاجم حرکت می‌کند و با او رو در رو می‌شود.
عبدالعزیز به خبرگزاری رویترز گفت: وقتی مرا با تفنگ دید، اسلحه خودش را دور انداخت و به سمت خودرو حرکت کرد و من دنبالش کردم…او داخل ماشینش نشست و من اسلحه را به پنجره خودرویش پرتاب کردم. او فقط دشنامم داد و حرکت کرد.”‌
لطیف حلبی، امام مسجد لینوود به خبرگزاری اسوشیتد پرس گفته است اگر عبدالعزیز دست به کار نمی‌شد، شمار کشته‌ها به مراتب بیشتر بود.
وقتی مهاجم فرار کرد دو پلیس او را تعقیب کردند و راه را بر خودروی او بستند و دستگیرش کردند.
انتهای پیام /م 
منبع / بی بی سی

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مهاجم ,عبدالعزیز ,مسجد ,می‌کند ,خودرو ,شلیک ,کشتار بیشتر ,شریعت نیوز ,بیشتر مسلمانان ,مانع کشتار ,کشتار بیشتر مسلمانان ,مانع کشتار بیشتر
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگهای بروز بروزترین سایت موزیک دانلود رمان عاشقانه + توهمِ شطح البحر خوشه های سرد غربت (دکتر فریبرز گراوند) مهاجرت به استراليا آسِمونِ مَن مطیع موج دریا سرمشق انتظار